CallatisFest sărbătorește majoratul!

Marţi, 11 August 2015, 20:46
169
Aseară, la Mangalia a început a optsprezecea ediție a Festivalului Multicultural și Interetnic CallatisFest 2015. Teatru, dans, muzică, fusion art și multă voie bună vor însoți cele șase zile de festival din acest an.

Prima seară a debutat cu artiști pe val, voci câștigătoare ale unor importante concursuri muzicale, seara fiind încheiată cu recitalul artistului Mihai Trăistariu.

Festivalul continuă astăzi cu "Diaspora Talent Show" - artiști români din Suedia, Italia, Germania și SUA, care prin talentul lor au reușit să surprindă o lume întreagă.

Mâine, "Dor de Callatis" aduce pe scenă cântecul și jocul popular. Nume sonore vor transforma această seară într-un adevărat regal al folclorului românesc. Păstrători și tezaurizatori ai tradițiilor vor aduce atmosfera satului și a tradițiilor la mal de mare.

"Gala Premiilor Callatis" pregătita pentru ziua a patra de festival, vineri 14 august, va fi găzduită de către Oana Turcu și Cristian Brancu.

Ziua Marinei, 15 August, este pregătită cu momente speciale de muzică, dans și petrecere tradițională românească.

Cei șase interpreți ai formației SoupTrip vor încheia cea de-a 18-a ediție CALLATIS FEST cu un spectacol inedit - o fuziune între elemente din folclorul mai multor popoare și un adevărat show de lasere.

De asemenea, în fiecare seară de festival, spectatorii vor avea parte de momente excepționale de teatru oferite de studenții UNATC - o veche intenție, care cu această ediție capătă formă.

Intrarea este gratuită.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1812 secunde