Calitate în educație cu fonduri europene

318

Articole de la același autor

Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații este partener în cadrul Proiectului POSDRU/85/1.1/5/57551 cu titlul "Îmbunătățirea calității educației și formării profesionale prin rețele parteneriale". Obiectivul acestui proiect, așa după cum rezultă și din titlu, este creșterea calității educației furnizate de școală prin îmbunătățirea parteneriatelor pe care aceasta trebuie să le dezvolte cu diferite instituții, organizații, întreprinderi, asociații, etc.
Având în vedere experiența dobândită de-a lungul anilor de către această unitate de învăță-mânt, în urma unei competiții desfășurate la nivel național, Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații a fost ales partener în proiect. Grupul țintă este format din reprezentanți ai Consiliului de Administrație și ai Comisiilor de Evaluare și Asigurare a Calității (CEAC) din unitățile de învățământ.
Timp de trei zile, la Grupul Școlar de Electrotehnică și Telecomunicații s-a derulat Activitatea IV.7.2 "Organizarea activității de învățare în cadrul rețelei parteneriale", iar tema reuniunii de lucru a fost "Parteneriatul școală-părinți, premisă a creșterii calității în educație".
După cum ne-a declarat prof. ing. Gheorghe Gavrilă, directorul liceului, "este încă o oportunitate pentru participanți de a vedea pe viu cum funcționează parteneriatul școală-părinți în unitatea noastră, prin faptul că avem cea mai veche asociație de părinți din județul Constanța, cu statut juridic, un partener de nădejde cu care am dezvoltat numeroase acțiuni având ca rezultat îmbunătățirea climatului și creșterea randamentului școlar".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Profesor acuzat că a strâns de gât un elev
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : De ce ajung elevii să urască școala
Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Fun : Educația copilului
Pagina a fost generata in 1.3267 secunde