Calendarul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat

123
Calendarul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat - sesiunespecialadebacalaureat-1424111070.jpg

Articole de la același autor

Între 16 și 29 mai, Ministerul Educației organizează o sesiune specială de Bacalaureat pentru elevii din loturile naționale care participă la competițiile internaționale.

Absolvenții de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune ordinară a examenului de Bacalaureat între 25-29 mai și vor încheia cursurile pe 29 mai.

Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face între 8-10 iunie, iar absolvenții de liceu aparținând minorităților naționale vor susține proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă între 10-12 iunie.

Evaluarea competențelor digitale va avea loc între 15-19 iunie, iar proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, între 22-26 iunie.

Prima probă scrisă, cea la limba și literatura română, va fi susținută pe 29 iunie, proba la limba și literatura maternă, pe 30 iunie, proba obligatorie a profilului, pe 1 iulie, proba la alegere a profilului și specializării, pe 3 iulie.

Rezultatele vor fi afișate în 6 iulie, până la ora 12, și tot în aceeași zi se vor putea depune contestațiile până la ora 16.

Rezolvarea contestațiilor se va face între 7-9 iulie. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate pe 10 iulie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5317 secunde