CADET-NAV 2017. Sesiune de comunicări științifice studențești la Academia Navală

269
CADET-NAV 2017. Sesiune de comunicări științifice studențești la Academia Navală - cadetnav-1493825224.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, studenți români și străini își vor prezenta comunicările științifice în cadrul sesiunii CADET-NAV 2017. Evenimentul, ajuns la cea de-a XXXIX-a ediție, este găzduit de Academia Navală "Mircea cel Bătrân" începând de astăzi și până sâmbătă, 6 mai.

Peste 320 de lucrări vor fi susținute de studenți de la Academia Navală "Nikola Vaptsarov" din Bulgaria, Academia Navală din Gdynia, Polonia, Universitatea Tehnică din Republica Moldova Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă" din Brașov, Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", Academia Tehnică Militară din București, Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Institutul Medico-Militar din București, Universitatea Maritimă Constanța și Academia Navală "Mircea cel Bătrân".

CADET-NAV 2017 se bazează pe inovația și sinteza studenților, iar lucrările acestora abordează tematici din secțiunile: Navigație și transport maritim, Inginerie și management, Științe militare și informații, Inginerie electrică, Armament și comunicații, Inginerie mecanică, Științe fundamentale și Limbi străine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde