"Cada cu picioare", în premieră pe scena constănțeană

554

Mâine seară, începând cu ora 20.30, constănțenii pot urmări o piesă de teatru aflată în premieră la malul mării - "Cada cu picioare", o primă colaborare artistică a maestrului Florin Zamfirescu cu fiica sa, Ștefana Samfira.
Piesa este scrisă și regizată de maestrul Florin Zamfirescu și semnifică un tur de forță actoricesc în care protagoniștii, Ștefana Samfira și Cristi Balint, interpretează zece personaje ce aduc cu sine tot atâtea "felii de viață", în stilul teatrului contemporan american.
"Cada cu picioare" transmite povestea unor destine singure, de tipologii diferite, care încearcă să-și găsească perechea. Pentru mai mult de o oră, scene pline de umor se vor desfășura sub pretextul vânzării unei căzi, cinci momente între un "El" și o "Ea", în care, odată cu schimbarea de costume, actorii schimbă și registrul personajelor. Liantul este dat de acordurile unui violoncel solitar, cu accente grave.
Piesa "Cada cu picioare" este o comedie de excepție, combinată, pe alocuri, cu ușoare urme de dramă, dar cu un final frumos, plin de speranță. Se spune despre această piesă că este exact locul unde spectatorii pot afla mai multe despre dragoste.
Biletele se pot procura direct de la Café d’Art (Str. Mircea cel Bătrân, nr. 97, lângă Teatrul Oleg Danovski).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Programul Teatrului pentru Copii
Pagina a fost generata in 0.2855 secunde