Bursier la Oxford de la Universitatea "Andrei Șaguna"

2531
Bursier la Oxford de la Universitatea

Articole recomandate

În perioada 29 iunie-4 iulie, se des-fășoară la Universitatea Oxford (UK) un curs de formare și perfecționare pentru tineri cercetători în domeniul sănătății mintale, la care România are doi reprezentanți aleși în urma unui riguros proces de selecție și recomandați de succesul și experiența lor în activitatea de cercetare.

Dr. Maria Magdalena Dumitru, unul dintre cei doi cursanți români, este cercetător la Centrul de Studii și Anchete Socio-Umane al Universității "Andrei Șaguna" din Constanța. Obținerea bursei integrale pentru participarea la acest curs confirmă nivelul performant al activității de cercetare desfășurată de experimentata echipă de cercetători ai Centrului de Studii și Anchete Socio-Umane.

Un bursier șagunist la Universitatea Oxford (UK), ales în urma unei selecții bazate pe severe criterii valorice, reprezintă o recunoaștere internațională a valorii specialiștilor Universității "Andrei Șaguna", este stimulativă pentru absolvenții universității și onorantă pentru cercetarea științifică din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde