La Universitatea "Ovidius"

Burse pentru studenții de la Inginerie Mecanică

234
Burse pentru studenții de la Inginerie Mecanică - studenti-1355698476.jpg

Articole recomandate

Unul dintre șantierele navale reprezentative din România - SC STX-OSV Tulcea SA - oferă burse private în valoare de 1.500 euro pe an studenților Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța. 

Compania SC STX-OSV Tulcea SA este nu doar inițiator al programelor de burse private, ci și organizator al activităților de practică, asigurând anual suport financiar privind cazarea și masa și suport tehnic privind activitatea de pregătire practică a unui număr de studenți variind între 25 și 50. 

"După protocolul cu SC RAJA SA, care asigură, începând cu acest an universitar, 32 de burse studenților performanți de la Universitatea «Ovidius» din Constanța, sprijinirea tinerilor cu rezultate deosebite de către SC STX-OSV Tulcea SA este un pas important pentru susținerea studenților și totodată, pentru a deprinde mai bine profesia aleasă și de a obține o perspectivă amplă și completă asupra carierei", a declarat prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure. 

Pentru programul de burse al anului universitar 2012-2013, au aplicat 24 de studenți candidați, iar pentru interviurile de selecție au fost invitați să participe la concurs 14 studenți. Interviurile au avut loc la sediul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, miercuri, 12 decembrie 2012. La interviuri, a fost prezent și Directorul tehnic al companiei SC STX-OSV Tulcea SA, Emil Sultan, absolvent în anul 1998 al Facultății de Inginerie Mecanică Industrială și Maritimă din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4322 secunde