"Bucurie neașteptată" pentru credincioși. Icoana făcătoare de minuni, adusă la biserica Sf. Haralambie

641
1

Articole de la același autor

Pe 1 iunie, pentru prima dată la Constanța, din Ucraina, va fi adusă Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului "Bucurie Neașteptată", la Biserica Sfântul Haralambie. În aceasta zi, între orele 17 și 19, se va face întâmpinarea icoanei și se va oficia Taina Sfântului Maslu, cu șapte preoți, la care sunt invitați toți credincioșii.

Această icoană făcătoare de minuni din Rusia este cunoscută ca fiind vindecătoare de diferite boli fizice și psihice, dar și ca alungătoare a tristeții și ajutătoare a celor stăpâniți de patimi trupești.

Această icoană a fost pictată pentru a aminti de o minune împlinită în fața icoanei Fecioarei Maria.

Un bărbat tânăr, stăpânit de o patimă trupească, s-a rugat în fața icoanei Fecioarei Maria, după care, s-a uitat la icoană și a văzut că Pruncul Iisus avea răni sângerânde pe mâini și pe picioare, apoi a observat că Maica Domnului se mișca.

Acesta, înspăimântat, a cerut milă prin rugăciuni către Preasfânta Fecioară și Mântuitorul Hristos. "O, Stăpână, să nu fie păcatul meu mai presus decât bunătatea ta neasemuită! Tu ești nădejdea păcătoșilor. Roagă pe Fiul tău să-mi vină în ajutor!".

Păcătosul, după ce a fost iertat, a sărutat rănile Mântuitorului cu bucurie nespusă. Din acel moment, el a dus o viață curată și cucernică. A primit "Bucuria Neașteptată" a iertării păcatelor sale. 

Comentează știrea

Gigi
27 mai 2017
Hai , fraieri !

Sariti cu banii la popa , ca minuni veti astepta ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2675 secunde