Ei sunt cei care vă vor reprezenta!

Birou nou de conducere la Asociația Elevilor din Constanța

383
Birou nou de conducere  la Asociația Elevilor din Constanța - eisuntceicare-1497281548.jpg

Articole de la același autor

Asociația Elevilor din Constanța are un nou Birou de Conducere.


Duminică, 11 iunie, chiar în ziua în care s-au împlinit patru ani de la înființarea Asociației Elevilor din Constanța, a avut loc ședința ordinară a Adunării Generale. În cadrul acesteia, conform Statutului Asociației, au avut loc alegerile ordinare anuale pentru funcțiile de conducere, administrare și control. 


Astfel, în mandatul 2017 - 2018, Biroul de Conducere al Asociației Elevilor din Constanța are în componență un președinte, patru vicepreședinți și doi vicepreședinți interimari. Constantin-Alexandru Manda, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", a fost reales președinte. Acesta va fi secondat de vicepreședinții Oana Ana-Maria Mardare, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic "Traian", Ana Maria Tudor, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", Andreea Bianca Pop, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Traian", și Sebastian Ștefan Onofrei, elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Traian". 


De asemenea, vor ocupa funcția de vicepreședinte interimar, pentru o peri-oadă de cel mult șase luni, Alex Nicolae Burghelia, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", și Geanina Maria Bostan, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic "George Călinescu". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6285 secunde