Biletele achiziționate la spectacolele Teatrului "Oleg Danovski" pot fi returnate

419
Biletele achiziționate la spectacolele Teatrului

Articole de la același autor

Cu toții știm că teatrele din întreaga țară sunt închise și că spectacolele au fost amânate. Având în vedere decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" respectă restricțiile impuse și a anulat toate spectacolele programate în luna martie.

Potrivit reprezentanților instituției de cultură, până la sfârșitul lunii în curs ar fi trebuit ca teatrul să găzduiască un concert simfonic și spectacolele "Flautul fermecat" și "Magic Swing".

Cei care au achiziționat bilete online și doresc să le returneze sunt rugați să trimită un e-mail la [email protected] prin care să solicite returnarea sumelor. În ceea ce-i privește pe cei care au achiziționat biletele de la agenția teatrului, aceștia pot returna biletele la reînceperea activității cu publicul (la o dată care va fi comunicată ulterior).

"Vă mulțumim pentru înțelegere, iar până la reluarea activității vă invităm să vizualizați imagini din arhiva noastră foto disponibilă pe pagina oficială de Facebook. Așteptăm să ne revedem cu bine în sala de spectacole, cât mai curând! Aveți grijă de dumneavoastră, respectați toate regulile care vă pot proteja de pericole și vă dorim multă sănătate!", a precizat directorul TNOBD, Daniela Vlădescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6429 secunde