Bilete cu preț redus la cel mai așteptat spectacol de la Casa de cultură

232
1
Bilete cu preț redus la cel mai așteptat spectacol de la Casa de cultură - dansuriirlandeze-1429192973.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 24 aprilie, de la ora 19, pe scena Casei de cultură a sindicatelor din Constanța se vor afla cei mai apreciați campioni ai dansurilor irlandeze.


Intitulat "Rhythm Of The Dance", show-ul este dovada că talentul adăugat profesionalismului, valorii și tehnicii generează un spectacol pe care oricine trebuie să-l vadă măcar o dată în viață! Încă de la înființare, în 1999, protagoniștii în frunte cu Mark C. Tynan, coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strâns în jurul lor milioane de fani și au susținut turnee pe tot mapamondul - Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dabal, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franța, Elveția, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia și altele.


Conducerea Casei de cultură a decis să ofere posibilitatea constănțenilor de a nu rata acest spectacol unic și de aceea cei interesați pot procura bilete cu valoarea de 250 lei, la prețul de 150 lei. Dar, atenție, sunt doar 50 de locuri! 


Comentează știrea

costy
16 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4909 secunde