Bienala de Pictură „Doina Păuleanu” şi-a desemnat câştigătorii

312

Articole de la același autor

Prima ediţie a Bienalei Naţionale de Pictură „Doina Păuleanu”, desfăşurată pe parcursul lunii iulie, şi-a desemnat câştigătorii. Aceştia sunt: Andrei Rosetti, cu lucrarea „Portocal în Redondo”, Alexandru Antonescu, cu lucrarea „Vegetaţie”, Silvia Maria Stoica, cu lucrarea „Dincolo de zid”, Sorin Otânjac, cu lucrarea „Animale metamorfozate”, Ioan Muntean, cu lucrarea „Is here”, Eduard Andrei Simion, cu lucrarea „Pruncul”

Juriul a fost compus din Luiza Barcan, critic şi istoric de artă, prof. univ. dr. Cezar Atodiresei şi conf. univ. dr. Mihai Sârbulescu.

Reamintim că luna aceasta, la Muzeul de Artă Constanţa, s-a desfăşurat prima ediţie a Bienalei Naţionale de Pictură „Doina Păuleanu”, realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Pe simeze s-au aflat 100 de lucrări semnate de 100 artişti, membri ai U.A.P. România, care au fost selectaţi dintr-un număr de peste 250 de artişti înscrişi pentru a participa la eveniment. Bienala a omagiat una dintre cele mai remarcabile personalităţi ale vieţii culturale din Constanţa, dr. Doina Păuleanu, istoric şi critic de artă, director al Muzeului de Artă, în perioada 1990 – 2020 şi cetăţean de onoare al judeţului Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4464 secunde