"Be Social Able". Elevii de la Liceul "Traian" se implică în problemele societății

400

Articole de la același autor

O elevă din clasa a XII-a la Liceul Teoretic "Traian" Constanța îi îndrumă pe colegii săi să se implice în problemele societății și să nu treacă nepăsători pe lângă ceea ce-i înconjoară.


Iuliana Mardar a participat, în luna august, în urma unei selecții riguroase, la Tabăra Camp Kennedy, program sponsorizat de Ambasada Statele Unite ale Americii la București. Camp Kennedy s-a adresat elevilor dispuși să organizeze un proiect civic local, fiind dedicată liceenilor vizionari, creativi și implicați.


Proiectul coordonat de ambițioasa elevă se numește "Be Social Able" și include activități pentru elevii de școală generală și de liceu. Prima activitate va avea loc astăzi, la Biblioteca Colorată, fiind urmată de alte trei activități la Liceul Teoretic "Traian" și Școala Gimnazială nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu".


"Cred că educația non-formală și teatrul merg mână în mână. Proiectul meu își propune dezbaterea unor probleme ale societății și găsirea unor soluții practice. E important să ne responsabilizăm și să ne dezvoltăm spiritul civic, să ne folosim aptitudinile pentru a-i ajuta pe ceilalți. Oportunitățile creează alte oportunități și acesta este modul meu de a aplica ceea ce am învățat", afirmă Iuliana. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde