BBC lansează un film "șocant și sfâșietor". Anca Dumitra, în rol pricipal

1826
2
BBC lansează un film

Articole recomandate

BBC va difuza filmul "Doing Money", o ecranizare a unui caz real în care o tânără din România este răpită în Londra și obligată să se prostitueze în Irlanda. Personajul principal este jucat de actrița Anca Dumitra, lăudată pentru interpretarea sa, iar reprezentanții postului public britanic descriu povestea drept una "șocantă și sfâșietoare", scrie adevarul.ro


"Doing Money" va avea premiera la BBC Two pe 5 noiembrie și face parte din seria de filme "Why Slavery?", ce are ca temă sclavia sexuală din Marea Britanie modernă. Lungmetrajul de 90 de minute, scris de Gwyneth Hughes și regizat de Lynsey Miller, este povestea șocantă a Anei, o româncă răpită în plină zi de pe o stradă din Londra, traficată în Irlanda și folosită ca sclavă sexuală în mai multe bordeluri, timp de 10 luni. 


După ce a fost salvată, Ana și-a spus povestea și a ajutat la adoptarea, în 2015, la adoptarea unei legi privind traficul și exploatarea umană, prima lege împotriva sclaviei în Marea Britanie din ultimii 200 de ani. Numai anul trecut, la nivel global, aproape cinci milioane de fete și femei au fost exploatate sexual fără voia lor. BBC notează că "Doing Money" este o dramă unică, sfâșietoare, un thriller tensionat și provocator, cu o perspectivă puternică ce trage un semnal de alarmă asupra sclaviei moderne care se ascunde la vedere. 


 Rolul principal în drama BBC este jucat de actrița Anca Dumitru, devenită celebră grație portretizării personajului Geanina din serialul "Las Fierbinți", în timp ce actorul irlandez Allen Leech, cunoscut dintr-un alt serial celebru, "Downton Abbey", joacă rolul detectivului care a ajutat-o pe româncă să scape de cei care o țineau prizonieră. Din distribuție mai fac parte și alți actori români – Alec Secăreanu, Dragoș Bucur, Cosmina Stratan, Voica Oltean și Alina Șerban. Atât Ana, cât și polițistul care a salvat-o au ajutat echipa BBC în realizarea filmului, potrivit Cosmopolitan.





Comentează știrea

ukifuci
3 noiembrie 2022
ukifuci

http://slkjfdf.net/ - Oticajf Epehalef hjv.xmed.cugetliber.ro.soi.hz http://slkjfdf.net/

diduyuseexuy
3 noiembrie 2022
diduyuseexuy

http://slkjfdf.net/ - Einmecbod Igufomubu cje.jfag.cugetliber.ro.mfq.yy http://slkjfdf.net/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Cinema City Mall Tomis vă invită la film
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Actual : Tom și Jerry ajung pe marile ecrane!
Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Pagina a fost generata in 1.832 secunde