Bate vântul schimbării în școlile constănțene. Cine e la rând?

3560
30
Bate vântul schimbării în școlile constănțene. Cine e la rând? - iatacescoala-1440004907.jpg

Articole de la același autor

În lipsa informațiilor oficiale pe care le așteptăm în continuare de la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, precum în romanele Agathei Christie, încercăm din aproape în aproape să aflăm ce unități de învățământ constănțene vor începe anul școlar 2015-2016 cu alți directori în fruntea lor, pentru o cât mai veridică informare a celor din sistem care au dovedit că sunt interesați de subiect.

Ieri, la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", din Cumpăna, a avut loc votarea nu numai a directorului, dar și a directorului adjunct. Așadar, după ce, în prezența a trei inspectori, a fost votată prof. Daniela Cristea, de specialitate turism, câteva zeci de minute mai târziu, contracandidata sa, prof. Ionela Baciu, catedra de matematică-fizică, avea să fie aleasă director adjunct de către cei 39 de titulari ai acestui liceu.

Sub impulsul votului nefavorabil și în ciuda faptului că încă este director adjunct până la 31 august, prof. Monica Nuțu s-a considerat marginalizată, după ce, timp de un an, s-a bucurat de aprecierea colegilor și a consiliului de administrație al liceului, care i-a și conferit calificativul "Foarte Bine" la recenta evaluare.

"Nu contest corectitudinea votului, ci a modului în care am fost marginalizată, după un an de muncă în fruntea acestui colectiv. Lucrurile s-au făcut forțat și mă simt dezavantajată pentru că nu eram titularul școlii, ci al sistemului, și nu am înțeles de ce nu am avut dreptul de a participa alături de colegii mei. Ce bază legală se invocă pentru aceste alegeri în consiliul profesoral?", este nedumerirea prof. Nuțu.

S-a votat schimbarea și la Năvodari

Vineri, 14 august, și consiliul profesoral al Școlii Gimnaziale nr. 1 "George Enescu" din Năvodari a supus la vot alegerea directorilor. Așadar, începând cu anul școlar 2015-2016, va reveni la conducerea acestei instituții prof. Doina Malanca, aceeași care, în perioada martie 2013 - august 2014, a deținut funcția de director adjunct. Tot în consiliul de vineri a fost aleasă și prof. Leila Ali în funcția de director adjunct. 

Comentează știrea

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Profesor titular
19 august 2015
Vrem consiliu profesoral!

Daca directorul trebuie neaparat sa fie titularul scolii, inseamna ca Ciorogaru de la Sc. 16 va fi schimbat? Domnul Raducu trebuie sa repecte regula peste tot, nu? Si mai inseamna ca se fac consilii profesorale in toate scolile, ca doar anul trecut, cand ni i-a instalat, nu ne-a intrebat nimic!!!

extera
20 august 2015
important

Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

James BagaBond
20 august 2015
Joc amical

Nu bate nici un vânt. E doar un pârț. Jocurile amicale nu au miza. Adică la școlile unde nu există miza, hai cu CP. Ne doare la salată ce fac ăia acolo. La școlile cu miza nu se întâmplă nimic, absolut nimic. Au primit deciziile de alaltăieri, tot aceia sunt, nu contează ca bubuie, ca nu sunt experți în management, conteaza miza. Când o să fie schimbați mafioții din management, atunci bate vântul. Dar asta când? Aceștia sunt pe funcții, peste vreo două luni vine concursul, ei își aranjează ploile în școală și gataaaaaaa, patru ani umilesc oamenii, le vorbesc pe ce ton vor, văruiesc pereții în ce culoare vor, ce mușchiulatura lor. Deci nu bate vântul, doar funcționează perfect parandaratul.

herodot
20 august 2015
vot secret

hai cu schimbarea și la decebal! le dârdâie nădragii de frică, știu ele că la vot secret nu le mai susține nimeni!

parinte
20 august 2015
impostori

D-na Anghel, noi toti stim ca sunt sarlatani si impostori, pe astia nici taifunul nu-i zgaltaie din scaune daca au sustinerea inspectoratului. Va rugam sa ne ajutati sa obtinem carti gratuite ptr copiii nostri ca la clas a 11 si a 12-a noi cumparma carti la copii si mai vin pe deasupra profesorii de matematica si romana si cer bani pentru auxiliarele lor. e cumplit, cine face un control sa vedeti ce se intampla, franceza, engleza vrea si ea . sunt atat de scumpe, salariile noastre sunt mici. am inteles ca sunt mari batalii, adevarate razboaie pe fotoliile de director si inspector dar au facut ceva ptr gratuitatea manualelor la aceste clase terminale. nimic, de atata timp spunem in sedinte, ne cer bani ptr fondul scolii si restul ramane doar la nivel de discutie. asa cum nu-i intereseaza cu ce bani vin copiii navetisti la scoala? de asta sunt si absentele, profesori plictisiti, nemotivati, elevi deprimati la ore, bani, si bani, meditatii, ne-au stors ca pe lamai, totul pleaca de la varf, Constanta a facut doar chete ptr cumpararea examenelor de bac, acum ca au vazut ca e penal, au gasit alte cai, dar ptr copii si manualele lor nimic? va multumesc d-na Anghel si multumim si ziarului.

profesor
20 august 2015
surprize

oh, d-le "herodot", ce te mai inseli, habar n-ai cum se inrosesc telefoanele si cum ameninta, vor obtine tot pe cine doresc cu voturi in functie. La Decebal se va schimba treaba cand se va schimba secretarul de stat SELARU, ministrul Campeanu, Bucovala si intreaga caracatita deja formata. e de durata. va doresc noroc, paote zdruncinarea politicului sai rastoarene si actualei clici toate socotelile mizerabile. Acolo la Decebal doar cu un insecticid ptr plosnice dat in nasul lui Svinarciuc in birou, zi de zi, mai scapam de ea.

Răspuns la: vot secret
Adăugat de : herodot, 20 august 2015
hai cu schimbarea și la decebal! le dârdâie nădragii de frică, știu ele că la vot secret nu le mai susține nimeni!
cadru didactic
20 august 2015
Ce se intampla la 28?

Asa, e, nu se stie nimic nici la Sc. 28, tacere totala...Oare ce se intampla acolo? Se schimba, sau nu se schimba directorii? Se pare ca nu avem dreptul sa stim. Poate aflam de la televizor, nu? Caci forurile responsabile de schimbare tac, tac, tac! Rusine!

Parinte
20 august 2015
La 29 pe cand???

Dar pe la scoala 29 cand vine vantul schimbarii, sa o inlature pe taranca aceea care nu stie sa vorbeasca nici romaneste si o sustine Raducu Popescu pt ca ii e draga??? A distrus tot ce era bun acolo, am vazut ca au numai procese si critici si reclamatii... Trebuie curatata din temelii scoala... Degeaba au renovat-o daca in interior sunt numai minuni...

termita portocalie
20 august 2015
traiasca svinarciuc

Mai copii, de noi nu scapati asa usor! Nici ciuma bubonica, nici razboiul atomic, nici invazia extraterestra etc. nu va mai scapa de noi! Plosnita-sefa zice ca a devenit imuna la insecticid, in zadar au incercat multi sa curete liceul de ea... Obisnuiti-va! Gandacii ca noi sunt rezistenti, si la cati viermi colcaie prin jurul nostru, n-aveti sansa de reusita! Semneaza postacii de serviciu, termita portocalie, gandacul de balegar zaharisit si le perce-oreille rouxrousse

Răspuns la: surprize
Adăugat de : profesor, 20 august 2015
oh, d-le "herodot", ce te mai inseli, habar n-ai cum se inrosesc telefoanele si cum ameninta, vor obtine tot pe cine doresc cu voturi in functie. La...
Invatatoare
20 august 2015
o vrem pe Primavera

Primavera este cea mai potrivita. Vrem alegeri si aici.

Răspuns la: La 29 pe cand???
Adăugat de : Parinte, 20 august 2015
Dar pe la scoala 29 cand vine vantul schimbarii, sa o inlature pe taranca aceea care nu stie sa vorbeasca nici romaneste si o sustine Raducu Popescu...
30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2158 secunde