Bătălia pentru șefia ISJ Constanța. Iată echipa de inspectori școlari

Joi, 04 Iunie 2015, 20:27
7121
Ieri, o dată cu susținerea ultimei probe, cea scrisă, în profilul postului pentru care au candidat, cei 23 de inspectori școlari constănțeni au răsuflat ușurați, scăpând de povara tensiunii sub care au stat încă din 20 mai.

Candidații la funcțiile de inspectori școlari au avut de susținut nu mai puțin de cinci probe, în condițiile în care nimeni nu și-a luat vacanță de studiu, și poate cea mai grea a fost cea de ieri, dar pe care ma-rea majoritate au trecut-o cu nota maximă, 10.

Chiar dacă mai e de bifat o etapă, aceasta este pur formală, și anume confirmarea postului prin numirea semnată de Ministerul Educației.

Așadar, începând cu anul școlar 2015-2016, Inspectoratul Școlar Județean Constanța va avea cam aceeași componență de până acum, cu marea diferență că actualii inspectori școlari au alt statut, câștigat prin concurs.

Cum va arăta organigrama ISJ Constanța, timp de patru ani

Cu cea mai mare medie finală (9,90) au trecut de concurs prof. Irinela Nicolae, inspector școlar pentru educație timpurie, și prof. Ana Daniela Gheorghe, inspector școlar pentru management instituțional. Prof. Alina Codreanu (9,59) a susținut concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar pentru managementul resurselor umane.

La limba română, vor exista doi inspectori, prof. Cristina Maria Ivan (9,86) și Ana Maria Panțu (8,85), la matematică - prof. Daniela Bălănescu (9,78), la istorie - Paula Carmen Iordan (9,69), la chimie - prof. Gabriela Mihaela Micu (9,54), la fizică - Mădălina Ivănescu (9,53), la discipline socio-umane - prof. Daniel Vicențiu Geoglovan (9,26), la învățământ primar - prof. Lavinia Seucea (9,60) și prof. Mihaela Anghelescu (9,60), la geografie - prof. Alina Viorica Dumitrașcu (9,56), la biologie - Adriana Popescu (9,63), la religie - Daniela Stan (9,59), pentru învățământul profesional și tehnic - Daniela Frangopol (9,30), pentru proiecte educaționale - prof. Nicoleta Savu (9,46) și prof. Anca Iuliana Dragomir (9,50), pentru informatică - prof. Alina Nițu (9,58), pentru învățământul profesional și tehnic - prof. Gabriela Neagu (9,63).

Singura nou-venită, cel puțin deocamdată, cu toate că a mai lucrat în Inspectoratul Școlar Constanța, deci nu poate fi considerată chiar… nouă, este prof. Marinela Mrejeru (9,20), care va fi inspector școlar pentru activități extrașcolare.

A rămas neocupat postul de inspector școlar pentru educație fizică, unde cel mai probabil va rămâne cu delegație actualul profesor Dragoș Ciucan, soartă împărtășită și de posturile de inspector școlar pentru limba franceză, respectiv limba engleză.

v v v

De precizat că eventualele contestații cu privire la hotărârile comisiei de concurs se adresează în scris ministrului Educației și Cercetării Științifice și se depun la registratura Inspectoratului Școlar în termen de trei zile de la afișarea rezultatelor finale ale concursului. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3763 secunde