Bătălia pentru șefia ISJ Constanța a ajuns la final! IATĂ CINE ESTE NOUL INSPECTOR GENERAL

2513
7

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp s-a încheiat concursul de ocupare a postului de inspector școlar general, care a fost câștigat de prof. Gabriela Bucovală cu un punctaj de 120, urmată fiind de prof. Nicoleta Bercaru, cu 95 de puncte.


Emoționată și încă sub impulsul concursului, prof. Gabriela Bucovală a declarat că a fost un examen extraordinar de greu și care nu se compară cu nici un altul de până acum. 





Comentează știrea

alina
27 iulie 2015
incredibil.daca ai bani.ajungi si sef.nu conteaza cat esti de prost!

Cata spaga a dat acra asta?pai pana scoti o informatie de la asta..mai bine te interesezi la femeia de serviciu..cum naiva a luat fraiera asta postul.frate?cum?nu pot sa cred.vai de invatamantul nostru.traiasca pilele.spaga si restul.cine a fost acolo la examen,au fost reprezentanti ai presei.ai sindicatului?

Un profesor obscur
27 iulie 2015
Hai sa nu fim rai!

Hai sa nu fim rai.Eu nu am nimic cu d-na, nici de bine nici de rau, sunt doar un profesor din sutele,poate miiile de profesori care trec pe la ISJ. Dar ori de cate ori am fost la ISJ si i-am cerut informatii, m-a ajutat, mi-a raspuns, m-a indrumat. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Profesor performant
27 iulie 2015
Lipsă de profesionalism

Profesor obscur dacă ești obscur înseamnă ca lucrezi la USI Este plin ISJ-ul cu mediocritati.Ești singurul mulțumit de prestația noii generale Bucovaca.Nu merită funcția

profesor
27 iulie 2015
felicitari

Felicitari ! Ramane ca in continuare sa pastrati standardele impuse in ultimii 3 ani de Generalul Popescu si veti avea toata recunostinta noastra, a profesorilor cinstiti . Nu luati in seama rautatile celor "mici" ( caractere "mici"). Noi ceilalti , suntem mult mai multi! Dar cred ca ati invatat ceva de la Popescu in acesti ani. Nu aplecati urechea la cei ce va vor raul, la cei ce va sfatuiesc sa incalcati legea ( de parca ar merge ei la inchisoare in locul dumneavoastra , daca ar fi cazul). Nu va implicati in viata politica! Faceti doar politica educatiei! Si aprofundati, un pic mai mult, psihologia si lucrul cu oamenii...veti avea doar de castigat!Este usor. Sunteti o femeie f inteligenta! Trebuie doar sa va doriti si sa acceptati ca trebuie sa faceti asta! Felicitari!

consumator fericit
27 iulie 2015
la bueno

Astazi toata lumea bea si mananca la BUENO! Face bucovala cinste!!!!

GEO
28 iulie 2015
Am scapat de drac

Nu o cunosc pe noua inspectoare dar decat retardul si pervesul de POPESCU ,orcine vine dupa el pare un om normal.

ISU
30 iulie 2015
112

Gabi e o fata super, dar tu esti un om ce are nevoie urgent de ajutor. Tu vorbesti in numele profesorilor, chiar si a celor multi si cinstiti ? Ti-au permis ei, te-au imputernicit ? Ori esti un lingau de meserie ori esti unul "cinstit" promovat fara merite deosebite de Popescu... De pupincuristi ca tine trebuie sa se pazeasca dna ISG, Voi sunteti un adevarat flagel al societatii contemporane.... Mergi la farmacie, i-a un calmant.

Răspuns la: felicitari
Adăugat de : profesor, 27 iulie 2015
Felicitari ! Ramane ca in continuare sa pastrati standardele impuse in ultimii 3 ani de Generalul Popescu si veti avea toata recunostinta noastra, a...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6036 secunde