Bătălia pentru posturile de inspector școlar. "Nume grele" sunt pe listă!

2708
2
Bătălia pentru posturile de  inspector școlar.

Articole de la același autor

Cea de-a treia etapă a concursurilor organizate, în premieră după șapte ani, de Ministerul Educației pentru a mai limpezi apele în învățământul românesc se află în faza… județenelor, în sensul că se dispută "competițiile" pentru funcțiile de inspector școlar.

La Constanța, pentru cele 33 de posturi scoase la concurs s-au înscris 29 de candidați, care se află zilele acestea în focurile inspecțiilor și interviurilor, pe 4 iunie fiind programată proba scrisă din profil sau specialitate.

Astăzi, în cea de-a treia zi de concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar, sunt programate să treacă printr-o inspecție la clasă, o asistență la oră și apoi evaluarea CV, dar și a probelor anterior susținute, în ordinea afișată la avizier, prof. Irinela Nicolae, Nicoleta Savu și Doina Popescu.

Reamintim că prof. Irinela Nicolae, actualmente inspector școlar general adjunct căruia nu i-a sosit, în urma demisiei, "încetarea" de la minister, și-a depus candidatura pentru funcția de inspector pentru învățământ special, dar și pentru învățământ preșcolar. Următorul examinat al zilei de astăzi este prof. Savu, care candidează pentru inspector proiecte educaționale, iar prof. Popescu, pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație.

Concursul se va relua luni, 25 mai, cu alte trei candidate: prof. Lavinia Seucea și prof. Mihaela Anghelescu, ambele inspector școlar pentru învățământul primar și care astfel vor să-și continue activitatea după promovarea concursului. Dar și o mai veche cunoștință a presei constănțene, prof. Marinela Natalia Mrejeru, cea care a deținut și funcția de consilier de imagine până la intrarea în concediu de creșterea copilului și care acum candidează pentru funcția de inspector școlar pentru activități extrașcolare. 

Comentează știrea

director
22 mai 2015
Mrejeru

mrejeru??? cum l-a pacalit pe popescu ? o oportunista si jumatate care prefera orice altceva in locul scolii...

profesor
23 mai 2015
jale...

o obsedata de hartii si atat.... ne-a inebunit cu scadentarele ei fara rost si scop . e fara scrupule... de data asta cine a mai aranjat? soacra?sotul???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.164 secunde