"Băieții de aur", pe scena Casei de cultură

126
1

Articole de la același autor

Mâine-seară, de la ora 19, pe scena Teatrului Mic București prezintă comedia de mare succes "Băieții de aur" de Neil Simon, în traducerea lui Andrei Bantaș.

Textul spune povestea savuroasă a doi mari actori de comedie, care se reîntâlnesc peste ani, pentru un ultim show. Două personalități puternice, care se ciocnesc la fiecare întâlnire, doi oameni care au făcut succes împreună mai bine de 30 de ani. O comedie care în film ("The Sunshine Boys") îi are ca protagoniști pe Walter Matthaw și George Burns, iar pe scena Teatrului Mic, pe Dan Condurache și Mihai Dinvale.

Din distribuție mai fac parte Bogdan Talasman, Ștefan Lupu, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Petre Moraru, Camelia Vlăduț.

Prețul unui bilet este de 50 lei și 60 lei.

Comentează știrea

Nursa
11 decembrie 2015
Afacere/Bani

. ,,Toate visele tale se pot împlini daca ai curajul sa le urmezi! " Walt Disney Cu siguranta si TU iti doresti sa te implici intr-un proiect ce iti genereaza venituri suplimentare pe un termen mediu-lung! Trimite-mi un mail cu textul "detalii" pe [email protected] pentru a afla despre ce este vorba http://fiitusuccesul.weebly.com/camelia.html

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cum stau cu lectura elevii constănțeni
Pagina a fost generata in 3.2707 secunde