Bacalaureatul s-a încheiat cu 22 de eliminați

183
Bacalaureatul s-a încheiat  cu 22 de eliminați - 22eliminati-1404491976.jpg

Articole de la același autor

Ieri, 5.216 absolvenți de liceu au susținut ultima probă scrisă a Baca-laureatului 2014, cea la alegere a profilului și specializării (Biologie, Chimie, Informatică, Logică, Argumentare și comunicare, Fizică, Psihologie, Filosofie, Sociologie, Economie și Geografie).

La această probă, trei candidați care susțineau examenul la disciplina biologie au fost eliminați pentru fraudă și tentativă de fraudă (materiale nepermise), astfel: un candidat din centrul de examen - Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia și doi candidați - Liceul Teoretic "Anghel Saligny" Cernavodă.

Potrivit metodologiei de organizare a examenului național de bacalaureat, candidații care au fost eliminați de la examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, au pierdut dreptul de a susține examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Rezultatele inițiale se vor afișa luni, 7 iulie, până la ora 12, la fiecare centru de examen, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, între orele 12 și 16. Con-testațiile se vor soluționa în intervalul 8-10 iulie, urmând ca rezultatele finale să se afișeze pe 11 iulie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3581 secunde