Bacalaureatul de toamnă a ajuns la final. Marți se afișează rezultatele

164
1
Bacalaureatul de toamnă a ajuns la final. Marți se afișează rezultatele - bacalaureat19-1440781903.jpg

Articole de la același autor

La ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, s-au prezentat 1.324 de candidați, alți 314 absolvenți de clasa a XII-a considerând că nu mai are rost să se prezinte, pentru că probabil la celelalte probe au fost… praf.

Și ca să dovedească parcă zicala "Încercarea moarte n-are!", chiar și la ultima probă de vineri, trei candidați au fost prinși cu materiale informatice asupra lor sau cu telefonul, motiv pentru care au fost eliminați din centrele de examen Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti și Liceul Teoretic Murfatlar, pierzând astfel dreptul de a susține examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Rezultatele inițiale, înainte de contestații, vor fi afișate marți, 1 septembrie, până la ora 16, în aceeași zi la centrele de examen urmând a fi primite contestațiile, în intervalul 16 -20, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice vineri, 4 septembrie.

Reamintim că examenul de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenții de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: au susținut probele de evaluare a competențelor și probele scrise, au primit cel puțin nota 5 la fiecare dintre acestea și au obținut cel puțin media 6 la probele scrise susținute. 

Comentează știrea

Cosmin
30 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde