Bacalaureatul de toamnă a ajuns la final. Marți se afișează rezultatele

Vineri, 28 August 2015, 20:11
131
La ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, s-au prezentat 1.324 de candidați, alți 314 absolvenți de clasa a XII-a considerând că nu mai are rost să se prezinte, pentru că probabil la celelalte probe au fost… praf.

Și ca să dovedească parcă zicala "Încercarea moarte n-are!", chiar și la ultima probă de vineri, trei candidați au fost prinși cu materiale informatice asupra lor sau cu telefonul, motiv pentru care au fost eliminați din centrele de examen Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti și Liceul Teoretic Murfatlar, pierzând astfel dreptul de a susține examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Rezultatele inițiale, înainte de contestații, vor fi afișate marți, 1 septembrie, până la ora 16, în aceeași zi la centrele de examen urmând a fi primite contestațiile, în intervalul 16 -20, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice vineri, 4 septembrie.

Reamintim că examenul de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenții de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: au susținut probele de evaluare a competențelor și probele scrise, au primit cel puțin nota 5 la fiecare dintre acestea și au obținut cel puțin media 6 la probele scrise susținute. 

Pagina a fost generata in 0.3358 secunde