BACALAUREAT 2017. Ultima probă, încă un eliminat. Constanța, în topul național al tentativelor de fraudă a examenului

1392
BACALAUREAT 2017. Ultima probă, încă un eliminat. Constanța, în topul național al tentativelor de fraudă a examenului - bac-1498827412.jpg

Articole de la același autor

4.412 candidați au susținut astăzi proba scrisă la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului de bacalaureat național. 244 de absolvenți de clasa a XII-a înscriși pentru examen au absentat.


Din păcate, un candidat din centrul de examen de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" a fost eliminat pentru fraudă. 


"Conform Metodologiei de organizare și desfășurarea e examenului de bacalaureat, candidații care au fost eliminati de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat. Aceștia vor relua integral examenul de bacalaureat, cel mai devreme în a treia sesiune dupa cea în timpul careia au fost eliminați", precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Cristina Ivan.


Rezultatele vor fi afișate miercuri, 5 iulie 2017 (pâna la ora 16:00), iar contestațiile pot fi depuse tot miercuri, 5 iulie a.c., în intervalul orar 16:00 - 20:00. Rezultatele finale vor fi publicate luni, 10 iulie 2017. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.015 secunde