BACALAUREAT 2017. RUȘINE! Nici un promovat, la șase licee din CONSTANȚA

35555
7
BACALAUREAT 2017. RUȘINE! Nici un promovat, la șase licee din CONSTANȚA - img58231436261520-1499253554.jpg

Articole de la același autor

Șase unități de învățământ din județul Constanța au încheiat examenul de bacalaureat fără niciun promovat. Este vorba despre Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, Liceul "Omnia" Constanța, Liceul Tehnologic Crucea, Liceul Tehnologic "Radu Prișcu" Dobromir, Liceul Tehnologic Ucecom "Spiru Haret" Constanța și Liceul Teoretic "Educational Center" Constanța.


În toate liceele cu promovabilitate zero vor fi făcute analize atât vizavi de implicarea elevilor, cât mai ales de activitatea profesorilor.




Comentează știrea

O
5 iulie 2017
Pla

Dintre carnatii astia care au picat in mod sigur sunt si aia care se plimbau cu picioarele afara din masini si incurcau circulatia rutiera, adica niste nesimtiti manelisti care vor ajunge salahori sau cwrve prin strainatate.

Elev Albatros
5 iulie 2017
Bac

La liceul Albatros jegoasa aia de profa de mate, Zaharia nu m-a lăsat sa ma înscriu la bac! A zis ca ma lasă corijenta! Și asta se practica in acel liceu de cel putin2 ani! Pot confirma elevii! De aia sunt elevi care nu dau in prima sesiune, de frica sa nu vina la corijente in vara. Și in ultimul an.

Eu
5 iulie 2017
Cica

Pai albatros nu e ala ptr copiii cu nevoi speciale?pare ei nu au nevoie de programa separat,fata de restul?subiecte diferentiate?

Elev Albatros
5 iulie 2017
Bac

Albatros este liceu in care in care exista învățământ "special" și "de masa". Sunt clase separate, media de intrare este 0. Pentru ca am vrut neaparat sa merg pe un profil și l-am pus al doilea ca liceu am picat acolo și obișnuindu-ma cu profesorii și colegii nu m-am mutat. Nu aveam de unde sa știu ca la final nu ne vor lasă sa ne înscriem la bac. Fac asta tocmai ca sa nu fie promovabilitate 0 . Uite ca s-a ajuns și aici😂

Baciu
5 iulie 2017
Lasati maneaua si haideti la carte

Dupa felul in care te exprimi, oricum nu luai bacul! Deci, profa Zaharia a avut intuitie.

Răspuns la: Bac
Adăugat de : Elev Albatros, 5 iulie 2017
La liceul Albatros jegoasa aia de profa de mate, Zaharia nu m-a lăsat sa ma înscriu la bac! A zis ca ma lasă corijenta! Și asta se practica...
Dan
6 iulie 2017
Inspectoratul are cea mai mare vină

Inspectoratul școlar nu-și face treaba. Nu evaluează profesorii și nu îi numește pe post în funcție de examene. Dacă un profesor este titularizat nu îl mai controlează nimeni. Elevii sunt victime. Liceele unde promovabilitatea este redusă se cunosc de toată lumea. Inspectoratul ar trebui să-i mai schimbe pe profesori. Nu toți au înclinații spre pedagogie. Este adevărat că sunt și licee unde se intră cu note foarte mici în clasa a 9-a și este greu să-i ridici, dar nu imposibil. Acolo unde este promovabilitate zero profesorii trebuie sancționați(la salariu) până când se cere singur afară din sistem. Trebuie introdus sistemul video în clase pentru a putea vedea, de către cei în drept, ce se petrece în timpul orelor și păstrate aceste înregistrări până când elevii termină liceul/gimnaziul.

LICEUL UCECOM
11 iulie 2017
RASPUNS

Din 3 candidati prezenti la examenul de bacalaureat , in urma depunerii contestatiei, eleva cu notele mari la matematica si fizica,a REUSIT !!! DECI SE POATE !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8613 secunde