BAC-ul special. Emoții maxime pentru nouă elevi constănțeni

167
BAC-ul special. Emoții maxime pentru nouă elevi constănțeni - emotiimaxime-1463505760.jpg

Articole de la același autor

La Brașov, a început sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenții de liceu participanți la loturile naționale lărgite ce se pregătesc pentru olimpiadele și concursurile internaționale, precum și pentru absolvenții de liceu care susțin examenul de admitere în universitățile din străinătate.

Din județul Constanța, participă nouă elevi din cadrul următoarelor unități de învățământ: doi elevi de la Colegiul Național "M. Eminescu" (unul admitere la o universitate din străinătate și unul calificat la Campionatul European de handbal), cinci elevi de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" (participanți la campionate europene de handbal, gimnastică aerobică, volei, lupte, Campionat Mondial - canotaj), un elev de la Colegiul Comercial "Carol I" (calificat la Campionatul European de volei) și unul de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța (calificat la internaționala de Biologie).

Proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română s-a finalizat ieri, astăzi și mâine fiind programată evaluarea competențelor digitale, iar în zilele de 20 și 21 mai, se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. 

Probele scrise au următorul calendar: 23 mai (limba și literatura română), 24 mai (proba obligatorie a profilului), 25 mai (proba la alegere a profilului și specializării), 26 mai (limba și literatura maternă).

Afișarea primelor rezultate, la sediul Colegiului "Nicolae Titulescu", este prevăzută pentru data de 26 mai (până la ora 18:00). Contestațiile pot fi depuse în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 18 - 20. Acestea vor fi soluționate în data de 27 mai, zi în care vor fi afișate și rezultatele finale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6517 secunde