BAC 2013 / ACUZAȚII de DARE de MITĂ, la NĂVODARI

810
1
BAC 2013 / ACUZAȚII de DARE de MITĂ, la NĂVODARI - fond1370591918-1372851791.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) și Inspectoratul Județean Școlar Constanța desfășoară cercetări, după ce o elevă care susținea Bacalaureatul la Liceul "Lazăr Edeleanu" din Năvodari a acuzat că a dat mită profesorilor și tot a fost eliminată din examen. Citește și Ce spune Inspectoratul Școlar Constanța despre incidentul de la Bac, din Năvodari




Astăzi s-a susținut proba obligatorie a profilului, respectiv matematică pentru real și istorie pentru uman. La ora 12,15, o elevă a apelat Serviciul unic de urgență 112 și a reclamat că a fost dată afară din examen. Tânăra a afirmat că profesorul supraveghetor a eliminat-o întrucât avea telefonul mobil în buzunar, deși îl avea închis. Mai mult, eleva a susținut că a dat 400 de lei profesorilor, iar aceștia i-ar fi cerut mai mulți bani, iar pentru că nu a avut, a fost dată afară. Toate aceste aspecte sunt, în prezent, anchetate de instituțiile responsabile. 






Comentează știrea

roman satul de prosti cu diploma
3 iulie 2013
bac

reintroduceti examenul scris la orice facultate drept singura proba ! prin eliminarea luarii in calcul a notei de la bac, dispar tentatiile... si semianalfabetii cu diplome de "titrati"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5794 secunde