Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X
Mai multe ştiri online:

Azi student, mâine specialist kinetoterapeut

Ştire online publicată Sâmbătă, 17 Octombrie 2015. Autor: Simona ANGHEL
Facultatea de educație fizică și sport, din cadrul Universității „Ovidius”, organizează o nouă activitate din cadrul proiectului „PROKINETO - Program de consiliere și dezvoltarea aptitudinilor viitorilor specialiști în kinetoterapie”.

Managerul de proiect, prof. univ. dr. Damian Mirela, anunță organizarea workshop-ului cu tema „Consiliere și orientare în profesia de kinetoterapeut”, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 14, în sala A1.

Vor avea loc dezbateri legate de consilierea și orientarea în profesia de kineto-terapeut și a cunoștințelor teoretice pe care viitorii specialiști în kinetoterapie trebuie să le dețină în vederea unei inserții mai rapide pe piața muncii.

În cadrul workshop-ului, vor susține prelegeri consilierii proiectului „Prokineto”, care vor sintetiza aspecte ale comunicării student-consilier, ale orientărilor moderne ale evoluției căilor de comunicare între kinetoterapeut și pacient/beneficiar.

Vor participa la acest workshop reprezentanți ai partenerilor de practică, tutori de practică și studenții selectați în grupul țintă ale proiectului, echipa managerială a proiectului. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8339 secunde