"Azi prichindel, mâine școlărel!"

235

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța se numără printre puținele unități de învățământ liceal din țară care școlarizează elevi începând de la clasa pregătitoare. Motiv pentru a-și deschide porțile și a primi în vizită preșcolarii de la Grădinița nr. 53 "Micul Univers", însoțiți de directorul instituției, Luminița Cosmeanu, de educatoare și, bineînțeles, de părinți. 


Inițiativa face parte din proiectul de parteneriat școală-grădiniță "Azi prichindel, mâine școlărel", care este coordonat de directorul Liceului Teoretic "Lucian Blaga", prof. Iuliana Linea. 


Astfel, elevii claselor a IV-a, împreună cu învățătoarele Despina Staicu, Adriana Cârmiș, Irina Gigea și Mihaela Negru, au fost gazde primitoare pentru copiii din grupele mari de la Grădinița nr. 53, alături de care au confecționat mărțișoare pentru a le oferi mămicilor cu ocazia zilei de 8 Martie. 


Părinții prichindeilor au fost întâmpinați de directorul liceului, care le-a prezentat școala, sălile de clasă unde vor învăța copiii din clasele pregătitoare, sala de sport renovată pentru viitorii iubitori de mișcare și biblioteca cu fondul de carte bogat ce-și așteaptă o nouă generație de cititori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2906 secunde