Avion reținut la sol în Beirut

300
Avion reținut la sol în Beirut - chriswillistudorionescu-1341949538.jpg

Articole de la același autor

Fly Project au participat week-end-ul trecut în Beirut, Liban, la cel mai mare eveniment muzical al Orientului Mijlociu. La întoarcere avionul a fost reținut la sol pentru ei.
"Festivalul NRJ Music 2012 a strâns numeroși artiști interna-ționali din prima linie a muzicii dance, printre care Chris Willis - care a colaborat pe mai multe piese cu David Guetta - și Lexter, cunoscut pentru hit single-ul internațional «Freedom to Love». Ambii artiști s-au arătat foarte încântați de muzica băieților de la Fly Project, legându-se chiar o prietenie între cei doi artiști străini și artiștii români", transmite echipa Fly Project.
Tudor și Dan (Fly Project) povestesc că nu mică le-a fost surpriza, la întoarcere, pe aeroport, când au văzut că oficialitățile libaneze, convinse de Lexter, au reținut avionul la sol în așteptarea lor - a zburătorilor români care au întârziat din cauza aglomerației.
"Fly Project a lansat de curând un nou single intitulat «Back In My Life», care a ajuns încă din ziua lansării pe toate radio-urile și a acumulat până în prezent peste 700,000 de vizualizări pe canalul oficial Fly Records", anunță echipa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Proiecție gratuită la Cityplex
Pagina a fost generata in 1.6302 secunde