Avanpremierele zilei: "Hotel Transylvania" și "Minte-mă frumos"

281
Avanpremierele zilei:
Astăzi și mâine, are loc avanpremiera animației 3D, "Hotel Transylvania" în regia lui Genndy Tartakovsky, cu Adam Sandler în vocea lui Dracula (Claudiu Bleonț în versiunea dublată în română) și Selena Gomez în voce lui Mavis, fiica lui Dracula. 

Filmul, ce s-a bucurat de o premieră de septembrie de 43 de milioane de dolari în Statele Unite, a rulat în avanpremieră în România, duminică, la Castelul Bran. Lansarea oficială este programată pentru 19 octombrie, la București. 

Constănțenii îl pot vedea cu două zile mai devreme, și anume astăzi și mâine (17 -18 octombrie), la Cityplex, de la ora18:00 - dublat și de la ora 20:00 - subtitrat și la Cinemacity, de la 16:30 - dublat și de la 18:30 subtitrat. 

"Hotel Transilvania" marchează debutul lui Genndy Tartakovsky în regia de lung metraje după succesul producțiilor TV "Dexter's Laboratory", "Samurai Jack" și "Star Wars: Clone Wars". 

Tot în avanpremieră și tot așteptat de public vine în Constanța, la Cinemacity, "Minte-mă frumos", regia Iura Luncașu, cu Andi Vasluianu și Diana Dumitrescu. Acesta va rula tot miercuri și joi (respectiv 17 și 18 octombrie). 

Este vorba despre doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață - computerul - cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana. 

Dana și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Cum era de așteptat, discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, iar Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Apare însă o problemă: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani merge la întâlnire în locul lui. Din partea fetelor oare se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos? 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Sănătatea începe din farfurie!"
Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Go West!
Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Paris, je t’aime", filmul de miercuri
Pagina a fost generata in 1.6052 secunde