Autoturisme noi pentru elevii Liceului "Dimitrie Leonida" Constanța

Luni, 13 Iulie 2020
150
Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța s-a dotat cu două mașini noi pe care elevii vor putea învăța să conducă. Unitatea de învățământ a achiziționat autoturismele cu fonduri de la Primăria municipiului Constanța.

"Aceste două autovehicule ne sunt foarte utile. Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul Conducerea autovehiculelor, iar ei fac practică de conducere auto și legislație", a declarat directorul liceului, prof. Monica Răgușilă.

Astfel, mașinile vor fi folosite pentru clasele din învățământul profesional și dual. "Este vorba despre două autoturisme în valoare de 72.500 de lei, luate prin achiziție de către unitatea de învățământ cu bani prin rectificare bugetară de la Primăria municipiului Constanța. De asemenea, în urmă cu scurt timp, la Liceul Tehnologic «Dimitrie Leonida» din Constanța au fost achiziționate două table interactive dar și pe parcursul anului precedent Primăria Constanța a alocat o sumă importantă de bani pentru igienizarea sălilor de curs și pentru băile de la internat", a explicat Cristina Dragomir, director executiv adjunct al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Constanța.

Potrivit acesteia, în funcție de disponibilitatea bugetară, toate unitățile de învățământ care depun note de fundamentare pot primi finanțări complementare din partea Primăriei Constanța.Pagina a fost generata in 0.2998 secunde