Aurelian Temișan, din nou, pe scena Casei de Cultură

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțenii sunt invitați, miercuri, 15 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa „Încă nu, dar o să fie”, de Ray Cooney și John Chapman, în regia lui Șerban Puiu. Din distribuție fac parte: Aurelian Temișan, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu/Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ștefan Velniciuc, Irina Noaptes, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau și Claudia Ene. Organizatorii spun că aceasta este o comedie de excepție, în care o haină de blană buclucașă produce situații imprevizibile. 


Producția Teatrului „Elisabeta” este, de fapt, o adaptare după piesa „Not now darling”, o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile.


Astfel, de la bun început, spectatorii sunt introduși în spațiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului și pe partenerul său de afaceri, Arnold.


Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soțului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacție mai dubioasă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi bărbați? Cum se intensifică acțiunea, atunci când soția lui Gilbert își face subit apariția în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soțului lui Janie sau atunci când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold? Veți vedea dumneavoastră, vizionând piesa.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7745 secunde