Aurelian Temișan aduce "Încurcăturile la nivel înalt" la Constanța

337
Aurelian Temișan aduce

Articole de la același autor

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00, sunteți invitați la Casa de Cultură a Sindicatelor, la comedia "Încurcătură la nivel înalt", în regia lui Puiu Șerban. Cu această ocazie, veți avea ocazia de a-i revedea pe scenă pe Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuță, Teodora Daiana Păcurar și Valeria Stoian.

Organizatorii vă asigură o porție de râs, de care vă veți aminti mult timp de acum înainte. Piesa conține o mulțime de intrigi politice, care, nu doar că se intersectează, dar se și amestecă într-un mod absolut delicios de haotic și hilar, cu cele amoroase, dând naștere, la final, unor situații comice irezistibile.

Încă de la început, spectatorii sunt introduși în intimitatea unei camere de hotel în care tânărul ministru conservator Richard Willey și-a dat întâlnire cu focoasa secretară a opoziției, Jane Worthington. Atmosfera romantică se disipează rapid, odată cu apariția unui cadavru care atârnă la fereastră. Willey începe să improvizeze o rețea din ce în ce mai încâlcită de minciuni hilare cu scopul de a-și proteja reputația politică și secretul adulterului. Apoi, la un moment dat, lucrurile încep să scape din ce în ce mai mult de sub control.

Acțiunea piesei continuă cu tot felul de situații comice, odată cu intrarea în scenă a soțului gelos și posesiv al secretarei, a unui chelner lipsit de scrupule, a băgăcioasei directoare de hotel, a asistentei Gladys și într-un moment de maximă tensiune chiar a soției lui Wiley.

Finalul este unul exploziv în care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de râs. Prețul unui bilet variază între 60 și 80 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5617 secunde