€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Aurelia Năstase, noul director al Liceului "Virgil Madgearu"

Ştire online publicată Vineri, 27 Octombrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a aprobat, ieri după-amiază, propunerea colectivului de cadre didactice al Liceului Tehnologic „Virgil Madgearu” pentru postul de director. Este vorba despre prof. Aurelia Năstase, cadru didactic cu o experiență de peste 15 ani în liceu. 


Aurelia Năstase a fost, de altfel, singura propunere a Consiliului Profesoral al unității de învățământ, după demiterea prof. Camelia Marcu. 


„Este o alegere potrivită și foarte rațională. Dânsa cunoaște foarte bine problemele liceului, a fost membru în Consiliul de Administrație și stăpânește și specificitatea liceelor tehnologice”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, inspectorul școlar general Petrică Miu. 


Aurelia Năstase a participat, în luna octombrie 2016, la concursul pentru ocuparea postului de director adjunct la Liceul „Madgearu”, dar a picat proba scrisă cu 31,875 de puncte din cele minimum 35 de puncte necesare pentru a fi declarată admisă. 


Reamintim că fostul director, Camelia Marcu, a fost demisă de șeful ISJ, Petrică Miu, în urma mai multor sesizări venite de la cadrele didactice ale liceului. Auditul dispus de conducerea Inspectoratului Școlar a concluzionat că directorul Marcu practica un management defectuos și, deși ocupa postul în urma câștigării concursului de director, la sfârșitul săptămânii trecute, aceasta a fost eliberată din funcție. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6384 secunde