Au suspendat cursurile de la gimnaziu

342
La instituțiile de învățământ din mediul rural anunțate de dimineață s-au adăugat alte școli care au suspendat cursurile gimnaziale.

Liceul "Mihai Viteazul" suspendă temporar cursurile, începând cu ora 13, ca urmare a înrăutățirii condițiilor meteo în zonă. Acestea au determinat firma care operează mijloacele de transport pe ruta Mihai Viteazu-Constanța să nu mai poată asigura transportul în condiții de siguranță pentru cursele din această seară, existând posibilitatea blocării cadrelor didactice în localitate sau pe ruta de transport.

La Școala cu clasele I-VIII "Nichita Sănescu" Mereni, cursurile gimnaziale au fost suspendate din cauza drumurilor blocate. Pe ruta Topraisar -Mereni nu a circulat nici un mijloc de transport în comun, cadrele didactice navetiste neavând posibilitatea de a ajunge la unitatea școlară.

La Școala cu clasele I-VIII Piatra, structură a Liceului Teoretic "Mihail Kogălniceanu", s-au suspendat cursurile la nivelul gimnazial datorită drumurilor de acces la Palazu Mic, UA Sibioara, Piatra care sunt blocate de zăpadă.

De asemenea, la Școala I-VIII "Emil Gârleanu" din Bărăganu, cursurile au fost suspendate. Drumurile sunt greu practicabile și transportatorul a refuzat să meargă mai departe de Topraisar, toate cadrele didactice fiind navetiste.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0116 secunde