Tombola solidarității la Școala "Remus Opreanu"

Au strâns 4.000 de euro pentru colegul lor, Alexandru

643
Au strâns 4.000 de euro pentru colegul lor, Alexandru - tombolascoala7-1321032905.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu două luni, când au aflat despre cumplitul diagnostic al elevului Alexandru Riciu, foștii colegi de clasă, actualmente liceeni, toți elevii și cadrele didactice ale Școlii cu clasele I-VIII "Remus Opreanu", de la clasele I până la clasele a VIII-a, au decis să se mobilizeze pentru a-l ajuta.
Într-un timp foarte scurt ei, au organizat o tombolă a so-lidarității, care s-a desfășurat vineri, 11 noiembrie. Pe lângă sumele oferite de fiecare copil al școlii, Raluca Damian, colega lui Alexandru, a găsit oameni cu suflet care au oferit două premii atractive pentru copiii participanți la tombola cu obiecte aduse tot de elevii școlii: un laptop și un telefon mobil. Iar câștigătorii acestor două premii, Robert Lică și Lavinia Arnăutu, au donat la rândul lor aceste obiecte lui Alexandru. Toată strădania s-a materializat în suma de 4.000 de euro.
Directoarea școlii, prof. Mirela Stoica, a declarat pentru "Cuget Liber": "Am aflat de la familia lui Alexandru că urmează să fie operat la o clinică din Germania. Colegii lui, părinții și tot colectivul de cadre didactice al Școlii cu clasele I-VIII «Remus Opreanu» Constanța mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mai ales îi dorim multă sănătate lui Alexandru".
Cei care vor să se alăture nobilului gest al celor de la Școala "Remus Opreanu" și vor să-l ajute pe Alexandru sunt rugați să ia legătura cu direcțiunea instituției de învățământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cazinoul pare că se dărâmă!"
Pagina a fost generata in 0.3415 secunde