Au început înscrierile pentru Festivalul Steaua Dunării

410
Primăria și Consiliul orașului Cernavodă vor organiza, la începutul lunii noiembrie, Festivalul de muzică ușoară pentru copii Steaua Dunării, ediția a IV-a.

"Al doilea fluviu al Europei ca dimensiuni, Dunărea a reprezentat de-a lungul vremii sursă de inspirație pentru muzicieni, poeți, prozatori, scenariști. Iată că și administrația locală de la Cernavodă, oraș străbătut de acest fluviu, s-a gândit să organizeze un festival de muzică ușoară care să poarte numele Steaua Dunării și la care să participe copii și tineri din localitățile riverane Dunării", a declarat Alina Vlădușel, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cernavodă.

Ea a precizat că festivalul se află la cea de-a patra ediție și își propune să promoveze muzica ușoară, de calitate, și să descopere talente interpretative din rândul copiilor și tinerilor.

La concursul de interpretare Steaua Dunării, pot participa copii și tineri interpreți cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Juriul festivalului va fi alcătuit din compozitori, interpreți de muzică ușoară, redactori muzicali, autorități locale.

Înscrierea se va face pe bază de cerere, copie după certificatul de naștere sau buletin, însoțite de un CD cuprinzând două piese românești (pozitive), un CV și o fotografie.

Acestea se pot trimite pe adresa Primăriei Cernavodă (strada Ovidiu, nr. 11), pe adresa de email [email protected] sau se pot depune direct la sediul primăriei, până la data de 17 octombrie 2011. Pentru relații suplimentare, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0241. 487.135.

Festivalul Steaua Dunării se va desfășura pe parcursul a două zile (5-6 noiembrie), în sala Casei de Cultură "I.D. Chirescu" din localitate. Premiile și trofeul Steaua Dunării vor fi oferite de Primăria Cernavodă și vor consta în bani și plachete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : In memoriam George Vasilievici
Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Scandal la Liceul "Călinescu"
Pagina a fost generata in 1.601 secunde