Au început înscrierile pentru admiterea la facultate

145
1
Au început înscrierile pentru admiterea la facultate - auinceputinscrierile-1436795821.jpg

Articole de la același autor

Centrele universitare din municipiul Constanța primesc, începând de astăzi, dosarele de înscriere pentru candidații care vor să participe la prima sesiune de admitere.

Absolvenții de clasa a XII-a se pot înscrie la birourile de admitere ale Universității "Ovidius", Universității Maritime Constanța și Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

De asemenea, cei care sunt din-afara localității au posibilitatea de a se înscrie online, la mai multe facultăți din cadrul Universității "Ovidius". În plus, conducerea instituției, le oferă o noapte de cazare în căminele studențești, în cazul în care nu au reușit să se înscrie în ziua în care au ajuns în oraș.

Comentează știrea

const
13 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde