Au început înscrierile pentru admiterea la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza”

673
Au început înscrierile pentru admiterea la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” - auinceputinscrierile-1611501926.jpg

Articole de la același autor

Elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru admiterea la liceu şi sunt pregătiţi să îmbrace uniforma militară sunt invitaţi să se înscrie la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa.

Sunt disponibile 120 de locuri, „în clase cu profil matematică-informatică, intensiv engleză, sub rezerva îndeplinirii tuturor condițiilor până la admitere”, conform precizărilor din planul de școlarizare. În vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere, candidaţii trebuie să contacteze Biroul de Informare - Recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul. Potrivit calendarului de admitere, înscrierile se pot face până pe 5 martie, iar, între 25 ianuarie şi 9 aprilie, va avea loc selecţia candidaţilor. Între timp, de pe 1 februarie şi până pe 23 aprilie, inclusiv, este programată examinarea medicală.


„Termenele finale de întocmire a dosarelor de candidat se vor stabili după ce se vor aproba metodologiile de admitere și calendarul admiterii”, au transmis reprezentanţii Colegiului Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0091 secunde