Au început înscrierile la festivalul de la Cumpăna. Se oferă și premii în bani

266
1
Au început înscrierile  la festivalul de la Cumpăna. Se oferă și premii în bani - festivaldordecant-1462380293.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14-15 mai, în localitatea Cumpăna, se desfășoară a XI-a ediție a Festivalului-concurs național de folclor pentru tineri interpreți "Dor de cânt românesc".

Concursul este deschis artiștilor amatori, soliști vocali din țară, interpreți ai cântecului popular românesc, având vârste cuprinse între 6 și 18 ani.

Fișele de înscriere în concurs vor fi transmise pe adresa Consiliului Local Cumpăna sau pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 10 mai.

Concurenții se vor prezenta în concurs cu două piese muzicale, una fără acompaniament (doină sau baladă) și una cu acompaniament orchestral.

Pe lângă acestea, concurenții vor mai avea pregătite cel puțin două piese, fiind la latitudinea juriului dacă interpreților li se va mai solicita interpretarea altor piese decât cele înscrise în concurs, pentru o cât mai bună evaluare a acestuia. Este permis acompaniamentul cu formații din afara festivalului.

Concursul se va desfășura sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 11, concertul de Gală al Laureaților și festivitatea de premiere fiind programate pe 15 mai, începând cu ora 12.

Concurenților li se vor acorda diplome de participare la Festivalul-concurs național de folclor pentru tineri interpreți "Dor de cânt românesc" Cumpăna 2016, dar se vor acorda și premii în bani. Câștigătorul marelui trofeu va primi 1.000 lei și se ajunge până la 150 lei mențiunea. 

Comentează știrea

asfalt tango
5 mai 2016
o masina cu piatra ?

S-a mai facut in trecut o invitatie pentru sustinerea unor activitati artistice si distractive pe strada micsunele ! Vin si eu cu aceasta invitatie in aceasta perioada ploioasa sa ne distram pe strada MICSUNELE !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară de film, la Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.7668 secunde