Atmosferă incendiară la concertul Holograf, din Club Doors

334

Articole de la același autor

Clubul Doors a redeschis, vineri, 14 octombrie, seria evenimentelor cu un concert extraordinar "Holograf Back in Town!". Clubul a fost neîncăpător, fapt ce a demonstrat, încă o dată, că Holograf este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe de muzică rock de către constănțeni. 


Solistul trupei, Dan Bittman, a fost la înălțime, încântându-i pe fani cu melodiile lor preferate, precum "Banii vorbesc", "Dincolo de nori", "Am rămas doar noi…". 


Clubul Doors a fost o gazdă primitoare pentru fanii Holograf, care au cântat cu patos, împreună cu membrii trupei, fiecare melodie. Pentru membrii trupei rock, concertul de vineri seara a fost motiv dublu de bucurie, deoarece, pe lângă faptul că au fost primiți cu căldură și emoție de publicul constănțean, în seara concertului, unul dintre chitariștii trupei, Iulian Vrabete, și-a serbat ziua de naștere. Așadar, fanii Holograf i-au urat chitaristului, în cor, "La mulți ani!", pe acordurile trupei lor îndrăgite. 


După spectacol, petrecerea a continuat în Club Doors, iar fanii deja vorbeau despre următorul concert Holograf, la Constanța.


Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Pacifica,  în memoria Gyuri Pascu
Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "My Fair Lady" pentru cei mai… fair spectatori
Pagina a fost generata in 1.6703 secunde