Atenție, s-au prelungit înscrierile la concursul LuminaMath

272
Atenție, s-au prelungit înscrierile la concursul LuminaMath - mathsftr-1447758339.jpg

Articole de la același autor

Destinat elevilor claselor II-VIII, LuminaMath este un concurs național de matematică, prin care se oferă posibilitatea verificării cunoștințele la nivel național.

Anul acesta, se organizează a XVIII-a ediție a concursului LuminaMath, pentru care înscrierile s-au prelungit până vineri, 20 noiembrie.

La început, concursul s-a desfășurat numai în Constanța și București, după care, la cererea celorlalte orașe, concursul s-a extins și în Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Iași, Brăila, Galați, Tulcea și Slobozia, iar la ultimele ediții s-au înregistrat înscrieri din toate județele țării.

Concursul se va desfășura în două etape: online și scris.

Etapa Online va avea loc pe 21 noiembrie și la această etapă vor participa toți elevii care se vor înscrie pe platforma www.luminamath.ro până pe 20 noiembrie. În această etapă, concursul se va desfășura online timp de două ore (120 minute) pentru fiecare participant, cu mențiunea că elevii se pot loga în intervalul orar 15:00-18:00 pentru a începe concursul.

Etapa scrisă va avea loc pe 5 decembrie și în această etapă vor merge doar concurenții selectați la etapa online, conform criteriilor stabilite. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : LuminaMATH merge mai departe
Pagina a fost generata in 1.7927 secunde