ATENȚIE! Mesaj ce anunță SUSPENDAREA simulării la Bacalaureat, distribuit pe Internet. Reacție oficială de la minister

762
ATENȚIE! Mesaj ce anunță SUSPENDAREA simulării la Bacalaureat, distribuit pe Internet. Reacție oficială de la minister - desc29-1552819528.jpg

Articole recomandate

Simulare BACALAUREAT 2019. Mai mulți elevi au primit un document ce s-a vrut a fi un comunicat de presă din partea ministrului educației prin care sunt anunțați că simularea se suspendă. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a reacționat imediat și a spus că este un fals ordinar.


Luni la ora 9 elevii claselor a XI-a și a XII-a vor susține simularea examenului de bacalaureat la română. Circa 350.000 de liceeni vor susține această testare. Accesul elevilor în săli este permis pînă la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Cu o zi înaine de simulare, pe forumurile dedicate elevilor și profesorilor a aparut un document cu antetul Ministerului Educației în care se anunța că din cauza unei defecțiuni la efectuarea subiectelor se suspendă simularea, iar în toate unitățile școlare din țară se vor ține ore normale urmând ca simularea să aibă loc marți.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a reacționat imediat și a spus că este un fals ordinar. Ministrul educației a declarat că acel comunicat nu a fost dat de Ministerul Educației, iar luni liceeni vor susține simularea la română la Bacalaureat 2019.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1975 secunde