€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Ateliere de limba engleză gratuite pentru copii

Ştire online publicată Sâmbătă, 03 Octombrie 2015. Autor: Simona ANGHEL
Centrul Internațional Helen Doron English derulează, în luna octombrie, în mai multe centre comerciale din Constanța și din București, ateliere interactive gratuite de învățare a limbii engleze pentru copii, după o revoluționară metodă ce a produs rezultate pozitive în rândul a peste două milioane de copii din întreaga lume.

Metoda de predare inițiată de celebrul profesor se bazează pe câteva principii de bază, printre care: încurajare continuă, repetare și asociere cu acțiunile și obiectele din jurul nostru, grupuri mici și operaționale, ascultare în fundal și jocuri inovative.

„Suntem convinși că tehnologia realității augmentate îi ajută pe copii să vadă educația ca o extensie naturală a procesului de joacă. Copiii nu simt că învață, ei se relaxează, participă la activități distractive, dar la finalul procesului, își vor îmbunătății, cu siguranță, bagajul de cunoștințe”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.

În cadrul atelierelor interactive, va avea loc și o tombolă cu premii constând în aplicații inovative de învățare a limbii engleze, pentru smartphone, tablete sau laptop-uri. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8606 secunde