€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Atelier de creație mărțișoare, inițiat de elevi pentru colegii cu nevoi speciale

Ştire online publicată Luni, 07 Martie 2016. Autor: Simona ANGHEL
Elevii claselor a VI-a de la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța au participat la activitatea „Târgul Mărțișorului” din cadrul proiectului județean „Sărbătorile românilor, prilej de bucurie”.

Aflat la ediția a III-a, proiectul este inițiat de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”.

În finalul activității, elevii Școlii nr. 29, însoțiți de prof. Camelia Cantaragiu și prof. Mirela Roșioru, au realizat un tur al CȘEI „Delfinul”, ghid fiindu-le director Carmencita Caiali, alături de prof. Mihaela Gherghina.

Proiectul „Sărbătorile românilor, prilej de bucurie” își propune ca finalitate consolidarea structurilor personalităților elevilor cu cerințe educative speciale printr-o mai bună relaționare cu mediul social. În același timp, proiectul contribuie și la o justă responsabilizare a elevilor fără cerințe educaționale speciale față de școală, părinți și colegi. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8876 secunde