Astăzi, spectacol pentru copii: "Punguța cu doi bani"

293
Astăzi, spectacol pentru copii:

Articole de la același autor

Vă mai aduceți aminte de povestea lui Ion Creangă, "Punguța cu doi bani"? Aceasta le-a arătat tuturor generațiilor de copii cum se poate îmbogăți peste noapte un moșneag ce avea un cocoș, în ciuda babei urâcioase care avea o găină ce-i făcea ouă în fiecare zi. De data aceasta, actorii Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vă prezintă, astăzi și mâine, de la ora 10.00, spectacolul "Punguța cu doi bani", în varianta lor. 


Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu Jianu, muzica - Dan Bălan, iar coregrafia - Olimpia Iordache. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani și se desfășoară pe durata a 50 de minute. 


Potrivit reprezentanților instituției, "Punguța cu doi bani" este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă binecunoscutul proverb "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face". Altfel spus, aceasta este o poveste tradițională în care jocul actoricesc de excepție este îmbinat cu muzica special concepută pentru firul acțiunii și jocul păpușilor mânuite cu dexteritate de cei patru protagoniști. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8105 secunde