Astăzi, mult-așteptata "zi Z" la Evaluarea Națională

290
2
Astăzi, mult-așteptata

Articole de la același autor

Conform calendarului admiterii în învăță-mântul liceal de stat pentru anul școlar 2015-2016, astăzi vor fi afișate, în fiecare unitate de învățământ gimnazial, listele candidaților în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. 


Este momentul în care părinții pot ști cu aproximație cam unde se va situa copilul lor, pentru a lua în calcul probabilitatea de admitere acolo unde își doresc. 


De asemenea, la secretariatele școlilor, se completează fișele de înscriere cu numele și codul unității de învățământ gimnazial, cu datele personale ale absol-venților claselor a VIII-a, cu mediile ge-nerale de absolvire, cu notele și mediile obținute la Evaluarea Națională din clasa a VIII-a, cu mediile de admitere. 


Reamintim că repartizarea computerizată va avea loc pe data de 14 iulie.


Tot astăzi, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, va fi afișată programarea candidaților pentru vizualizarea lucrărilor scrise proprii de la Evaluarea Națională, în urma completării unei cereri-tip pe care au depus-o marți, 30 iunie. 


Vizualizarea lucrărilor scrise proprii va avea loc luni, 6 iulie, conform programării afișate. La vizualizarea lucrărilor scrise, candidatul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte ori reprezentant legal. Este interzisă prezența altor per-soane (rude, cadre didactice etc.) la vizualizarea lucrărilor scrise.


Comentează știrea

catalin
3 iulie 2015

Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

lHNoEVGNBOrBr
13 septembrie 2015
JnGnGlyhzzezfKT

9g9M3h desnxeqjaqeu, [url=http://ystruxqhnmih.com/]ystruxqhnmih[/url], [link=http://lmqyyutvmfkf.com/]lmqyyutvmfkf[/link], http://lagwjwjiujfd.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9381 secunde