Astăzi, are loc premierea în proiectul "Energy Smart!"

385
Astăzi, are loc premierea în proiectul

Articole de la același autor

Elevii participanți la proiectul "Competențe cheie pentru implicare civică în sprijinul dezvoltării durabile - Energy Smart" vor fi premiați, astăzi, de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Festivitatea de premiere se va desfășura la Hotel Del Mar, din stațiunea Mamaia, începând cu ora 10. 


Inspectoratul Școlar Județean Constanța a derulat proiectul pe parcursul ultimelor cinci luni, alături de Universitatea "Ovidius" din Constanța și SC Power Net Consulting SRL. 


Obiectivul general al proiectului este de a sprijini dobândirea de competențe cheie pentru un număr de 15.100 de elevi din ciclul liceal, gimnazial și primar, prin promovarea dezvoltării durabile și participarea la concursul tematic Energy Smart în jude-țul Constanța. 


Campania Energy Smart a fost o activitate extrașcolară formată dintr-un cumul de acțiuni adresate elevilor, care au avut drept scop dezvoltarea de competențe cheie: comunicare, competențe de bază privind știința și tehnologia, digitale, com-petența de a învăța să înveți, competențe sociale, civice. În cadrul proiectului, sunt acordate 15.100 premii de participare, în valoare de 100 lei, peste 600 de premii acordate elevilor clasați pe locurile întâi, doi și trei, în valoare de 400 de lei, 300 de lei, respectiv 200 de lei, și minim 500 de proiecte încărcate în centrul educațional.


Elevii au participat la concursul tematic Energy Smart prin proiecte de grup, unde grupul de referință a fost clasa, privită asemeni unei comunități. Proiectele au fost evaluate de o comisie numită prin decizie a Inspectoratului Școlar Județean Con-stanța, din experți ai proiectului, iar pro-iectele au fost încărcate în centrul edu-cațional online, de către profesorul ce a susține activitatea extrașcolară, în format needitabil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6001 secunde