Artiști în devenire, deocamdată în bănci, la Murfatlar

204
Artiști în devenire, deocamdată în bănci, la Murfatlar - artistiielevi-1490717855.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a orașului Murfatlar găzduiește, de câteva zile, expoziția Graphic Art, organizată de prof. de desen Constantina Lepădatu, de la Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu", lucrările expuse fiind realizate de elevi ai școlii. 


Tema expoziției a fost grafica, o ramură a artei plastice. Eleva Maria Ilinca, în lucrările sale, prezintă o grafică a formelor colorate. Rareș Popescu, elev în clasa a VII-a, a realizat lucrări de grafică unde pune accent pe cele două elemente de limbaj plastic: linia și punctul, impresionante prin emoția și ineditul lor. O altă expozantă, Teodora Ghițescu, de la Liceul Teoretic Murfatlar, s-a remarcat prin complexitatea graficii dată de candoarea culorilor, ilustrând "Feminități ale globului". 


Prof. Gafia Popa, director adjunct al școlii, a lăudat inițiativa și dăruirea prof. Lepădatu de a-și încuraja elevii să-și exprime trăirile prin artă, la final tinerii și talentații graficieni primind diplome din partea școlii înmânate de director Ene Ulgean, dar și de primar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0195 secunde