Arthur Mattli: România și Elveția au dezvoltat un parteneriat pentru susținerea muzicienilor români și elvețieni

143
Arthur Mattli: România și Elveția au dezvoltat un parteneriat pentru susținerea muzicienilor români și elvețieni - 1-1598021216.jpg

Articole recomandate

Ambasadorul Confederației Elvețiene în România, Arthur Mattli, a vorbit în timpul unei întâlniri cu primarul Sighișoarei, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, despre parteneriatul elvețiano-român pentru susținerea muzicienilor din cele două țări, precum și despre faptul că Sighișoara este o localitate "predestinată" pentru ca artiștii să se manifeste.


"Observ că în Sighișoara s-au purtat unele discuții între administrație și mediul de afaceri, este necesar acest dialog, poziția Primăriei fiind importantă, astfel putând aduce un plus valoare care să susțină dezvoltarea urbană a orașului. România și Elveția au dezvoltat un parteneriat pentru susținerea muzicienilor români și elvețieni. Sighișoara este o localitate predestinată pentru ca artiștii să se manifeste. Voi susține Festivalul Academia Sighișoara și le voi transmite artiștilor elvețieni că există deschidere din partea Primăriei pentru dezvoltarea proiectelor culturale (...) Sunt mai multe programe, pe mai mulți ani, cu valoare de câteva milioane, prin care pot fi finanțate proiecte frumoase pentru Sighișoara", a declarat ambasadorul Arthur Mattli, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sighișoara.


Potrivit comunicatului, în cadrul discuției dintre ambasadorul Arthur Mattli și primarul Ovidiu -Dumitru Mălăncrăvean, au fost abordate aspecte legate de sprijinul pe care Confederația Elvețiană îl poate acorda pentru proiectele Sighișoarei, despre susținerea și dialogul dintre mediul privat și administrația publică locală, continuarea proiectului cultural al Festivalului "Academia Sighișoara" și dezvoltarea altor proiecte care să atragă artiști de valoare internațională.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8167 secunde