"Arta de a învinge" - Debut literar pentru avocatul Minodora Ion

183

Articole de la același autor

Avocatul Minodora Ion a lansat, săptămâna aceasta, primul său volum, "Arta de a învinge". Cartea se adresează tuturor celor ce vor să-și cunoască și să-și dezvolte potențialul ascuns, să se reinventeze și să se învingă pe sine.

Structurată pe două părți, cartea cuprinde pentru început capitole autobiografice, fiind descrise principalele evenimente din viața autoarei: nașterea, copilăria, căsătoria, nașterea copiilor, moartea celor dragi, cea de-a doua parte fiind dedicată principiilor și învățămintelor cu care autoarea a rămas în urma experiențelor trăite, dar și modului în care și-a dezvoltat atitudinea de învingătoare.

"Fiecare cuvânt așternut aici vine din suflet, iar fiecare poveste a fost trăită cu toată ființa mea. Ea s-a născut din dorința mea de a ajuta cât mai mulți oameni spiritual și material. Spun aceasta, deoarece o mare parte din drepturile de autor se va îndrepta către copiii bolnavi. Cealaltă parte va merge către editarea următoarelor cărți ce vor fi scrise cu același scop caritabil", a declarat Minodora Ion. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0044 secunde